top of page
IMG_1240.JPG

DEKORPUSS PÅ VEGG, PIPE OG PEIS

På vegger i tørre rom kan man velge mellom flere pusstyper, både Terrastone, Stucco Lustro og mikrosement kan brukes på vegger, piper og peiser.

Alle dekorpusser fra Dekorhuset leveres i flere forskjellige farger og strukturer og uttrykket i de forskjellige pusstypene defineres av råmaterialene og måten de jobbes med under påføringen. Uttrykket kan derfor varieres i det uendelige ut ifra valg av farge og struktur, men også gjennom forskjellige påføringsteknikker.

Mikrosement egner seg bedre på for utsatte områder, eksempelvis i baderom eller over kjøkkenbenken, mens Terrastone og Stucco er fine som dekorasjon på stueveggen eller peisen.

Terrastone dekorpuss er laget på marmor og kalk med eller uten tilslag av alabaster som gir den karakteristiske glimmer-effekten. Det er en naturlig og rustikk pusstype for deg om er opptatt av naturlige materialer og et rustikt uttrykk. Alabasterkornen gir et spennende innslag av glimmer når den pusses over.

Les mer om Terrastone her.

Stucco Lustro dekorpuss er også laget på marmor og kalk men får et mer raffinert uttrykk med glatt og marmorlignende effekt.

Les mer om Stucco Lustro her.

Mikrosement er laget på hvitsement og rågummi, det gjør mikrosement til den mest slitesterke pusstypen vi fører. Mikrosement kommer i fin, medium og grov struktur og fargene kan blandes til det uendelige.

Les mer om mikrosement her.

Info: VEGG
Galleri: VEGG
bottom of page