top of page
Terrastone.jpg

TERRASTONE

TERRASTONE MARMOR- OG KALKPUSS

Terrastone er en naturlig, dekorativ puss laget på marmor og kalk, en puss som med sitt naturlige og rustikke preg gir et spennende uttrykk på vegger i både private og offentlige miljøer.  

Terrastone fra Dekorhuset dekorerer allerede mange av byens restauranter og kafeer, kontorer og private hjem.

Pussen er egnet fremst for vegger i tørre rom, peiser og piper, men kan også legges på benker, bar- eller resepsjonsdisker og andre møbler.

Mulighetene for forskjellige uttrykk i form av farge, struktur og spill i overflaten gjør Terrastone til et produkt som passer de fleste konsept og gir hvert enkelt prosjekt et unikt uttrykk.

For Terrastone finnes 91 standardfarger som blandes av naturlige fargepigmenter, og med eller uten tilslag av alabaster som gir den karakteristiske glimmer-effekten. Overflatene pusses og komprimeres til ønsket effekt og overflatene kan til slutt overflatebehandles med voks, olje eller impregnering for et matt eller polert uttrykk.

Hos Dekorhuset i Oslo, Hvalstad, Vestfold eller Kristiansand finner du til enhver tid prøver av Terrastone og man kan også se produktet på våre referanseprosjekter rundt om i byen.

Følg oss
i sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram
Info: TERRASTONE
Galleri: TERRASTONE
bottom of page