top of page
Terrastone.jpg

TERRASTONE

TERRASTONE MARMOR- OG KALKPUSS

Terrastone er en naturlig, dekorativ puss laget på marmor og kalk, en puss som med sitt naturlige og rustikke preg gir et spennende uttrykk på vegger i både private og offentlige miljøer.  

Terrastone fra Dekorhuset dekorerer allerede mange av byens restauranter og kafeer, kontorer og private hjem.

Pussen er egnet fremst for vegger i tørre rom, peiser og piper, men kan også legges på benker, bar- eller resepsjonsdisker og andre møbler.

Mulighetene for forskjellige uttrykk i form av farge, struktur og spill i overflaten gjør Terrastone til et produkt som passer de fleste konsept og gir hvert enkelt prosjekt et unikt uttrykk.

Terrastone finnes i 91 standardfarger som blandes av naturlige fargepigmenter, og med eller uten tilslag av alabaster som gir den karakteristiske glimmer-effekten. Overflatene pusses og komprimeres til ønsket effekt og overflatene kan til slutt overflatebehandles med voks, olje eller impregnering for et matt eller polert uttrykk.

Hos Dekorhuset i Hvalstad eller Kristiansand finner du til enhver tid prøver av Terrastone og man kan også se produktet på våre referanseprosjekter rundt om i byen.

Følg oss
i sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram
Info: TERRASTONE
Galleri: TERRASTONE
bottom of page