top of page

01. Primer  Overflaten primes i et lag for å oppnå god vedheft. I tillegg brukes armeringsnett på ujevne eller ustabile underlag. Det finnes forskjellige typer primer og det er viktig å sette seg inn i hvilken type som er best egnet for ditt underlag.  

02. Base  Base påføres i et eller to lag med stålbrett, puss og gjør rent for støv mellom lagene. Tykkelsen i et lag skal være i trå med kornstørrelsen og ikke legges tykkere enn anbefalt. 


03. Mikrosement  Mikrosement fin eller base/medium i ønsket farge påføres i et eller eller flere lag med stålbrett, puss og gjør rent for støv mellom lagene. Endelig mønster bestemmes av bevegelse og tyngde som legges i brettet ved påføring.

04. Porefyller  Når mikrosementen er tørr jobbes porefyller inn men svamp eller rull for å mette mikrosementen helt. Hvor mange lag bestemmes av hvor mye mikrosementen trekker til seg. 

05.  Lakk Når porefyller er helt tørr lakkeres overflaten med egnet lakk og lakkrull for å få en vaskbar overflate og ekstra beskyttelse på utsatte områder.

Vær oppmerksom på at denne oppbyggingen er typisk men ikke bestemt, oppbygging kan variere avhengig av underlag og bruksområde. Les alltid medfølgende instruksjon og etiketter for riktig beskrivelse. 

IMG_1459_edited.jpg
INSTRUKSJON

INSTRUKSJONER SOM PDF

Alle videoer

Alle videoer

Se nå

ANNEN NYTTIG INFORMASJON

DATABLAD

PRODUKT- OG SIKKERHETSDATABLAD

METALLIC

Kobber

Jern 

Bronse

GRUNNING/ETTERBEHANDLING

Masilla

Primer AH

Primer Quarz

Primer Finish

Finish W TRP Radiant

bottom of page