© Dekorhuset AS 2020

HER ER NOEN OFTE STILTE SPØRSMÅL OM VÅRE PRODUKTER

Den vannbaserte lakken vår, Aqua Vanish, består av to komponenter som i tillegg skal tynnes med vann. Blandingsforholdet er 1 del vann + 1 del herder + 3 deler lakk.

Husk å ikke blande ut til mer enn et lag av gangen da lakken herder når komponentene blandes sammen uansett om du setter lokk på. 

Blandingen av de tre komponentene, vann, herder og lakk, kan med fordel foretas direkte i rullekar og røres ut med rørepinne. 

Lakken påføres i to tynne lag med rull som er egnet for lakk, denne fås kjøpt hos alle fargehandlere og de fleste byggvarehandlere. 

Hvordan skal lakken blandes?
Kan mikrosement legges på parkett eller laminat?
Kan mikrosement legges i dusjesone?

Ja, mikrosement kan legges på både gulv og vegg i dusjesone. 

Mikrosement leveres i flere kvaliteter og vår Ready Mix kvalitet er en helt vann-avvisende kvalitet som ikke endrer farge når den blir våt. 

Mikrosement er en puss som sparkles på i to eller flere lag og det er teknikken til den som påfører som bestemmer det endelige resultatet. 

Det er viktig at man setter seg godt inn i produktene og den aktuelle oppbyggingen før man starter. 

Et overkommelig prosjekt for en nybegynner er feks benkeplate eller et mindre gulv. Vi anbefaler at man tar kontakt med en proff håndverker på feks baderomsprosjekt eller større gulv. Alternativt kan man melde seg på et av våre innføringskurs og få opplæring i teknikken og oppbyggingen før man setter igang selv. 

Kan jeg gjøre dette selv?
Hvilket produkt skal jeg velge?

Deco kvalitet er egnet som dekorasjon og passer til for eksempel vegger i tørre rom, møbler med lite belastning og eventuelt til gulv med lite belastning. 

Porcellanico kvalitet er en all-around-kvalitet som er egnet til de fleste overflater, både innvendig og utvendig med et par unntak, våtrom og benkeplater, som med fordel behandles med Ready Mix. 

Ready Mix er våtromskvaliteten vår, den er helt vann-avvisende og har høy motstandsdyktighet på flekker, også fettsøl.

Denne kvaliteten er absolutt anbefalt på alle overflater på bad, også baderomsmøbler. Den legges også med fordel på benkeplater.