top of page

MIKROSEMENT

Hva er mikrosement?

Mikrosement består i hovedsak av hvitsement eller kvarts og rågummi, og er en fleksibel dekorpuss egnet til de fleste overflater.

 

Bruksområdene for mikrosement er mange, det kan legges på de fleste overflater både innvendig og utvendig; vegger, tak, gulv, fasader og interiør. Fremfor alt legges mikrosement på bad, både på nye og eksisterende overflater som for eksempel flis. Det legges også ofte på gulv, både i privat og offentlig miljø så som kontorer eller restauranter. 

Her kan du lese mer om mikrosement på bad.


Under påføring er mikrosement en lett masse som sparkles i tynne lag med stålbrett, og gir etter full herding en slitesterk overflate sammenlignbar med betong.

 

Hos Dekorhuset får du mikrosement i flere kvaliteter og prisklasser, også i forskjellige strukturer fra fin til grov, og en mengde farger. Mulighetene er derfor uendelige og det er kun fantasien som setter grensen.

Fargemulighetene bestemmes av et utvalg fra NCS-systemet, som er et internasjonalt fargesystem.

Vi benytter oss av dette systemet og bruker det som veileder når vi pigmenterer mikrosementen vår. NCS-tonen er et utgangspunkt som vi tilpasser i den grad det er mulig, det forekommer derfor avvik.

Her finner du fargeguide til mikrosement.

Håndverket ligger i påføringen som også bestemmer hvor mye eller lite spill man får i det ferdige resultatet. Spillet i overflaten er en del av produktet og alle overflater vil få sitt eget særpreg, det er derfor ingen rett eller feil i utseende.

IMG_1378_edited.jpg

Mikrosement er en blanding av hvitsement eller kvarts og rågummi. Det gjør mikrosement til et fleksibelt og slitesterkt materiale.

STØRST PÅ MIKROSEMENT I NORGE

Dekorhuset har bred erfaring med dekorpuss og er Norges største leverandør av mikrosement.

Vår samarbeidspartner er Eco Resinas, som har base i Spania og kontorer og distributører rundt om i hele verden.

Alle våre produkter er CE-merket og Eco Resinas har i tillegg ISO-godkjenning både som leverandør og på produktene sine.

ISO-godkjenningen går på kvalitetkontroll og bærekraftighet.

Følg oss
i sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page