top of page

La mikrosement bli en del av prosjektet ditt

Mikrosement med sitt stilrene og delikate uttrykk passer utmerket inn i alle husets rom og gir hjemmet et unikt og personlig preg.


Med mikrosement kan man skape sømløse overflater, både på større gulv, men også på bad eller benkeplater, også utvendig.Hva er mikrosement?

Mikrosement er en pusstype som legges i tynne lag og skaper gjennomgående sømløse overflater, eksempelvis på gulv i hele etasjer eller gjennom flere rom for å skape et helhetlig uttrykk.

Med mikrosement kan man velge mellom et stort utvalg av farger og strukturer for et unikt uttrykk, samtidig som man sparer både høyde og tyngde.

En typisk oppbygging med mikrosement bygger omtrent 2-3 mm og vil fungere som et fleksibelt sementbelegg.
Mer om Dekorhuset Vi i Dekorhuset er opptatt av god kvalitet og faglig kompetanse og vi jobber hele tiden med å finne de beste løsningene og sammen med leverandøren utvikle produktene til det bedre.

Våre medarbeidere sørger for at både arkitekt, håndverker og kunde sitter igjen med en god følelse av riktig oppbygging og et holdbart resultat.Dekorhuset showroom

Du er alltid velkommen til å besøke oss i noen av våre showroom. Her tilbyr vi teknisk hjelp til oppbygging og utførende. Vi tilbyr også rådgivning til farger og strukturer. Personlig rådgivning og direkte salg er essensen av Dekorhuset.


 

Du finner oss her

Kjelsåsveien 160, 0491 OSLO

236 50 899

Moy Moner 95, 4885 GRIMSTAD

904 80 191
207 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page