top of page

Mikrosement for våtrom – en trend som kommet for å bli

I dag har de fleste hørt om, eller sett mikrosement på bad, og produktet er blitt et anerkjent alternativ til flis.

Det skjer mye på kort tid, oppbygginger og produkter oppdateres stadig for å møte kravene og forventningene på det norske markedet, her ligger Dekorhuset i front blant de norske leverandørene.


Dekorhuset er Norges første og største leverandør av mikrosement til det norske folk. Vi jobber stadig med produktutvikling sammen med vår spanske leverandør, Satine Stone. Den ferdigblandede kvaliteten til våtrom var et første skritt i utviklingen spesielt rettet til våtrom. Denne kvaliteten er nå blitt godt brukt blant norske håndverkere i over fire år og mange hundre bad blir levert hvert år. Det var med denne kvaliteten man også kunne møte kravene som stilles i TEK 17- byggeteknisk forskrift for norske bad.


Innenfor denne kvaliteten til våtrom finnes det nå en ny og egen produktserie spesielt utviklet for gulv i våtrom som vil være enda sterkere.


Vi jobber også tett sammen med utførende håndverkere for å kartlegge problemstillinger i forhold til oppbygging spesielt for det norske markedet. Anbefalingene på oppbygging vil derfor forandres fortløpende for å kunne sikkerstille best mulig resultat, både estetisk, men også for holdbarheten over tid.


Vi i Dekorhuset kan skryte med en mengde fargemuligheter innenfor mikrosement, tilnærmet NCS og RAL. Vi har et nettverk av utførende håndverkere som vi gjerne henviser til som har lang erfaring innenfor faget, noe som kan være helt avgjørende for et godt resultat.

Våres hovedkontor ligger på Kjelsås i Oslo med avdelinger på Hvalstad, Vestfold og Grimstad. Fra lageret vårt sendes materialer ut hver dag til hele landet.

Vi har egne designere i Oslo og Hvalstad og tilbyr veiledning innenfor farger og teksturer gjennom våre showroom.

1 289 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page