Dekorhuset åpner i Trondheim

Vi har endelig gleden å annonsere at vi innen kort kommer til å åpne ny avdeling i Trondheim.


Markedet har gjennomgått en enorm forandring siden Dekorhuset åpnet dørene i Oslo i 2012. Den gang var mikrosement noe helt nytt for de fleste nordmenn og vi har jobbet hardt for å spre kunnskap om mikrosement og inspirere til et alternativ til for eksempel flis.

Dekorhuset holder mellom 10 og 20 kurs i året og har lært opp mange dedikerte håndverkere i faget dekorpuss. Riktig oppbygging og påføringsteknikk er nemlig helt avgjørende for et godt og holdbart resultat, derfor har vi i Dekorhuset alltid stort fokus på nettopp god kvalitet og faglig kunnskap.

I dag finner man kursede håndverkere rundt om i hele landet og vi jobber tett sammen med leverandører og samarbeidspartnere for å hele tiden utvikle både oss selv og produktene vi fører. Kommunikasjon og opplæring er utrolig viktig for å opprettholde den gode kvaliteten, både når det gjelder produkter men også når det kommer til utførelse.


Dekorhuset Trondheim og Concret Interiør


I løpet av Oktober kommer vi til å jobbe mot åpningen av vårt nye tilskudd, Dekorhuset Trondheim, med eget showroom og butikk for mikrosement og dekorpuss. Offisiell åpning vil bli annonsert på vår hjemmeside så følg med!


I forbindelse med åpningen av Dekorhuset Trondheim inngår vi også et spennende samarbeid med Concret Interiør. Concret Interiør er en nettbasert interiørbutikk hvor du finner produkter fra bland annet Hübsch, House Doctor, & Tradition og Kristina Dam i tillegg til et stort utvalg kvalitetsprodukter innenfor nordisk og dansk design.


Sjekk ut webshopen til Concret Interiør allerede i dag!Dekorhusets showroom og butikker rundt om i landet


Du finner våre showroom og butikker i Oslo, Hvalstad, Vestfold og Kristiansand, og snart også i Trondheim. Oppdaterte åpningstider til alle våre avdelinger finner du til en hver tid på hjemmesiden vår, dekorhuset.no.313 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle