top of page

Besøk våre showroom og la deg inspireres

Dekorhuset har flere avdelinger på Sør- og Østlandet hvor man kan se mikrosement og dekorpuss utstilt og la seg inspireres av mulighetene innenfor alt fra bruksområder til farger og teksturer. Showroomene fungerer både som utstillingslokaler og butikk.

En møteplass for arkitekter, håndverkere og private


Gjennom våre showroom får du alltid hjelp av fagkunnig personal, både til tekniske utfordringer og informasjon om oppbygging og utførelse, til design og fargevalg.

Vi henviser gjerne til utførende håndverkere som kjenner produktene og teknikkene godt, noe som kan være helt avgjørende for et godt resultat.

Du vil også ofte kunne møte og få direkte kontakt med både håndverkere og arkitekter i våre showroom.




Kurs i mikrosement og dekorpuss


I tilknytting til alle våre showroom har vi kurslokaler hvor vi normalt holder jevnlige kurs innenfor mikrosement og dekorpuss. Kursene retter seg mot både arkitekter, håndverkere og private og man kan velge mellom innføringskurs eller viderekommende kurs basert på kunnskapsnivå og tidligere erfaringer.


I vår har vi holdt flere kurs i Vestfold/Tønsberg og vi håper å kunne holde flere kurs også i Oslo, Hvalstad og Kristiansand ut over høsten.



Nye lokaler i Kristiansand


Siste nytt er vår avdeling i Kristiansand. Vi har nylig flyttet inn i nye, flotte lokaler i Sørlandsparken hvor vi for fullt lager nye og inspirerende utstillinger.


Alle våre showroom (Oslo, Hvalstad, Tønsberg og Kristiansand) er åpne for besøk og du finner til en hver tid oppdaterte åpningstider på vår hjemmeside.


Velkommen innom!




535 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page